Om Oss

Privatkund

Vi hjälper dig med allt från servicearbeten, entreprenadarbeten samt åtgärder som sänker dina energikostnader. Inget uppdrag är för litet eller för stort. Behöver du se över din fastighet, installera värmepump eller utföra andra renoverings-tillbyggnadsarbeten då är Vi det rätta valet. Vi har stor erfarenhet av entreprénader samt servicearbeten till privatpersoner. Samtliga servicemontörer har en välutrustad servicebil för att snabbt vara Er tillgänglig.

Ett tryggt val

Vi är miljö- och kvalitetscerifierade samt auktoriserade enligt branchreglerna för säker vatteninstallation. Att välja en auktoriserad VVS-installatör är ett krav från försäkringsbolagen om hemförsäkringen skall nyttjas. Samtliga montörer har certifikat för heta arbeten (svets och lödningsarbeten).

Kvalite-Miljö

Kvalitetstänkandet är en stor drivkraft hos oss, vårt motto är att göra allt rätt från början detta sparar både tid och pengar för våra beställare. Vi är inte nöjda om inte kunden är nöjd, vår målsättning är att hitta lösningar som minskar belastningen på miljön och som ger ökad lönsamhet-säkerhet och kvalite. Vår personal är väl insatta i miljöfrågor, detta ger kunden trygghet.